Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. 1. 2008

Voňavá krůtí roláda

Ingredience: Krůtí prso, 10 dkg žampionů, 10 dkg polotvrdého bylinkového sýra (já nejraději používám Tizián se zelenými bylinkami a kapií), sůl, pepř, 8 lžic oleje, 3 stroužky česneku, lžička sladké papriky, 2 lžičky provensálského koření. Postup: Krůtí prso rozřízneme a rozklepeme do plátu, který osolíme a opepříme. Na pánvi opečeme žampiony, aby se z nich vydusila voda. Plát masa poklademe opečenými houbami a plátky sýra. Zarolujeme a převážeme nití. Vložíme do mírně vymaštěného pekáčku, dáme do trouby a při pečení (asi 1 hodinu) poléváme směsí oleje s prolisovaným česnekem, sladkou paprikou a provensálským kořením. Jako příloha se hodí rýže nebo brambory a samozřejmě zeleninka ve všech možných podobách.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář